11 decembrie 2012

Concurs "Like pe Facebook"

Dă “Like” pe Facebook Şi Câştigă

Dă "Like" paginii de facebook “asman.marte.ro” si un "Share" la un post recent de pe aceeasi  pagina, iar pe data de 6 Ianuarie 2013, vei primi gratuit o licenta la unul dintre urmatoarele programe: (poti alege doar unul)
QuickRun, ASMAN SUBMaker, Corector Simplu Texte, Winamp Bookmarks Recovery,
Asman PhotoFun sau Asman NoteBook.
Licenta este pe viata! 
Veti primi un serial care va activa versiunea FULL a programului.
Actualizare concurs:
Se mai ofera ca premii, pe langa licentele soft, 7 invitatii “filelist” care vor  fi oferite unui numar de 7 participanti, prin organizarea unei tombole.
Pentru a participa la tombola, dă "Like" paginii de facebook “asman.marte.ro” si un "Share" la un post recent de pe aceeasi  pagina  si trimite-mi un email cu subiectul “Vreau sa particip la tombola”. Adresa de email o gasesti in pagina de contact a site-ului www.asman.marte.ro
ATENTIE!  Daca vei fi unul dintre castigatorii acestei tombole, vei primi invitatia filelist pe adresa de email dupa care ai trimis mail-ul!
Extragerea castigatorilor se va face cu ajutorul programului “Asman Raffle Randomizer “,  iar rezultatul va fi postat sub forma unui clip video in aceasta pagina.

                     SUCCES!

Regulamentul Concursului si alte conditii:

1. Puteti participa la acest concurs numai pana la data incheierii concursului, respectiv 25 decembrie 2012 (inclusiv), daca “participati” la acest concurs dupa data de mai sus, nu veti mai primi premiul.
2. Daca daca dai "Unlike" sau stergi postul distribuit pe pagina ta,
    esti automat descalificat si nu vei mai primi premiul. 
3. Trebuie sa ai minim 10 prieteni pe facebook. 
4. Castigatorii NU vor fi anuntati individual ca sa-si revendice premiul.    
5. Participantii trebuie sa ma contacteze pe email ca sa-si revendice premiul, nu mai devreme de 6 ianuarie 2013 si nu mai tarziu de 31 ianuarie 2013. 
6. Imi rezerv dreptul sa schimb regulile acestui concurs fara sa fiu nevoit sa anunt participantii. Puteti oricand vizita aceasta pagina pentru a va informa cu privire la concurs.

Pagina asman.marte.ro pe Facebook

Vizualizeaza detalii despre programe 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.