24 mai 2011

Adevarul despre anul 2012

David Morrison, un om de stiinta de la NASA ne dezvaluie adevarul despre amenintarile anului 2012.
Nu exista nici un pericol pentru planeta noastra in anul 2012, toate zvonurile despre sfarsitul lumii in acest an sunt doar niste farse. Multi oameni transmit pe internet aceste informatii false, cu scopul de a avea castiguri materiale.
Nu va faceti griji, nu se va intampla nimic in anul 2012.
Se vorbeste de asemenea despre o planeta gigant, numita X, sau Nibiru, care va lovi sau va trece foarte aproape de pamant in anul 2012. Simplul fapt este ca planeta Nibiru nu exista. Daca aceasta planeta ar exista, ar fi fost descoperita de multi astronomi pana acum si deja ar fi fost vizibila pe cer cu ochiul liber.
Se vorbeste si de o aliniere a planetelor din galaxie. Aceasta aliniere se intampla in fiecare an si nu inseamna nimic.
Se mai vorbeste si despre o schimbare a polilor pamantului. Nimeni nu poate explica exact cum s-ar putea intampla acest lucru, si daca vorbim despre polii de rotatie ai pamantului, acest lucru nu se poate schimba niciodata.
Unii oameni vorbesc despre o schimbare a polilor magnetici nord si sud ai pamantului, eveniment care se intampla odata la cateva sute de mii de ani, dar nu e niciun motiv sa credem ca se va intampla in 2012 si nu exista nicio dovada ca ne-ar putea face rau, chiar daca s-ar intampla.
Exploziile solare au puterea maxima la fiecare 11 ani si ocazional sunt afectati satelitii artificiali din orbita pamantului, iar urmatorul punct culminant s-a prezis a fi in primavara anului 2013.
Va repet, nu va faceti griji, nu se va intampla nimic in anul 2012.

Traducere realizata de autorul site-ului http://viatadedupaviata.blogspot.com/
Aveti dreptul sa copiati textul articolului, doar daca specificati sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.