25 februarie 2011

Top aberatii in serialul-telenovela "Narcisa Salbatica"

Am urmarit serialul "Narcisa Salbatica" aproape de la inceput, si pot spune ca are "ceva" aparte, ceva ce nu am intalnit la alte seriale.
Cu toate astea, exista foarte multe lucruri care nu au nici o legatura cu realitatea.
Asa ceva nu s-ar intampla niciodata in realitate.
Cum pot fi toti asa de prosti?

O sa enumar doar o mica parte din aberatiile din acest serial:

1. Dupa ce Eliza a otravit-o, Narcisa acum o doare de Eliza, desi banuia ca aceasta a otravit-o?  Dupa cate i-a facut...?

2. Eliza o otraveste pe Narcisa fara sa-si faca griji ca va ajunge  din nou la inchisoare si chiar nimeni nu o banuieste pe ea?

3. Narcisa face o intelegere cu Cristian si isi asuma vina pentru o crima pe care nu a comis-o, doar pentru ca Stefan sa se intoarca acasa, in loc sa vorbeasca direct cu baiatul si sa-l determine sa se intoarca acasa.

4. Cristian ii falsifica scrisul Narcisei, intra in casa bunicii si lasa acolo biletul acela care o incrimineaza pe Narcisa de crima. Scrisul unei persoane nu se poate falsifica, in consecinta... Cristian se da singur de gol.

5. Cristian incearca de mai multe ori sa-i faca de petrecanie lui Anton...fara sa se gandeasca ca ar putea savarsi inca o crima? Cate crime poate sa savarseasca omul asta fara sa fie prins?!

6. Pe caseta video in care Emil ii da drumul sotiei sale, Irina, apar secventele din film. Trebuia normal sa se foloseasca o filmare separata, de preferinta alb-negru, dintr-un alt unghi (static), unde ar fi fost amplasata presupusa camera de supraveghere. Dar deh, e doar un film...

7. In realitate, politia este mult mai capabila decat in acest film.

8. Procuroarea Angela e tare caraghioasa cum incearca sa para dura si atotstiutoare, cum apare peste tot, de parca numai ea ar exista sa dea ordine politiei.

9. Cum se poate transforma un personaj pozitiv intr-unul negativ si invers? Cristian, dintr-un personaj pozitiv si simpatic, a devenit un criminal in serie, fara control.
Eliza, din cea mai mare scorpie de pe pamant, s-a transformat intr-o femeie cu suflet si cu sentimente... Oamenii nu se pot schimba! Punct!


<< Inapoi la prima pagina

Alte pagini pe care le puteti vizita:

Cum sa-ti cureti laptop-ul de praf

Poate cineva sa-mi afle parola de la e-mail?

Cum sa scapati de mesajele nesolicitate pe Yahoo

Despre jocul de strategie "Starcraft 2"

Exista un destin?

Top personal filme

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.